Philadelphia Kacsa Boat Baleset frissítve

A múlt héten, július 8-án, 2010, a város tulajdonában lévő uszály futott át, és felborult egy csónak túra a Delaware folyó Philadelphia, ömlött 37 embert a folyóba. A fedélzeten volt néhány magyar diák turista, aki utazott itt az utazásszervező által rendezett Marshallton United Methodist Church West Chester, Pennsylvania. Két turista – 16 éves Dora Schewendtner és 20 éves Szabolcs Prem – továbbra is hiányzik idején az első blog Tragikus, jelentések már megerősítette, hogy mind meghaltak a vizekben a Delaware, a testük végén vissza a múlt héten.

A National Transportation Safety Board megkezdte a vizsgálatot a baleset interjúk sok kacsa hajó túlélői, valamint a túra csónak legénysége. Szerint a kapitány és a fedélzeti matróz, a kacsa hajót küldött rádió kéri a vontatóhajó – a Karib-tengeren -, hogy volt, húzta a bárka a baleset idején, de a hívások ment válasz nélkül.

Szombaton, az NTSB eltolódott a hangsúly a vizsgálat, hogy a vontatóhajó és az 5-legénység. Az NTSB most interjút 3 a legénység – a mester, egy mérnök, és egy fedélzeti matróz – bár még nem mentesít minden olyan információt a beszélgetések. A második fedélzeti matróz, aki aludt a baleset idején, nem kérdeznek meg, és jelentéseit felszínre ma, hogy a tiszt úgy dönt, hogy semmiféle nyilatkozatot az NTSB, ahelyett, hivatkozva az ő ötödik módosítása hallgatáshoz való joga.

Ez a fejlemény a történetben csak vet nagyobb gyanú a vontatóhajó és az uszály. Közvetlenül az eset után, több tanú szeme azon, hogy miért a vontatóhajó és az uszály nem tudták elkerülni üti a fogyatékkal élő turné csónakban a folyón – tekintettel a bőséges alkalom, hogy a bárka kellett reagálnia, és az a tény, hogy a baleset történt, fényes nappal. Doug Dillon, a tengeri biztonság szakértője a Tri-state Tengerészeti Biztonsági Szövetség Camden, New Jersey, azt mondta a Philadelphia Inquirer, hogy a hangsúly az NTSB vizsgálata a vontatóhajó valószínűleg vizsgálja meg, amikor a vontatóhajó kapitánya volt elhelyezni az időben a baleset, hogy valaki a vontatóhajó volt megfelelő monitoring rádió jelek nélkülözést, és hogy a vontatóhajó volt egy megfelelően elhelyezett kilátó.

Ha Ön vagy egy szeretett ember vett részt ebben a tragikus baleset, vagy ha ismersz valakit, aki bántotta, vagy a baleset által érintett, forduljon a cég www.pbmattorneys.com, hogy megvitassák a jogi lehetőségeket.