Philadelphia Duck Hajó baleset

Két ember még mindig hiányzik után a Philadelphia turista hajó volt, ütött egy uszály, ömlött az utasokat a Delaware folyó. A helyi jelentések, volt 37 utas a hajón. Mind, kivéve a 2 – egy 16 éves lány és 20 éves férfi, mind a magyar turisták – már megmentette, mint az idő ebben a blogban.

A baleset után nem sokkal 14:30 Tegnap, július 8, 2010. A hajó egyike volt a flotta a hajók az úgynevezett “kacsa csónak”, hogy működnek turisztikai hajókat indított naponta ki philadelphiai Penn Leszállás a Delaware folyó. Úgy látszik, a kacsa hajó lerobbant sokkal elindítása után, amikor a tapasztalt nehézségeket és a mechanikai kigyulladt. Míg a személyzet várt segítséget, a hajó Szo tétlenül a folyóban, mint egy 250 láb város működtetett uszály – az Erőforrás – közeledett. A hatalmas bárkát csapott, és odaszaladt a hajó, felborulását és a süllyedő, és mind az utasok dobták a folyóba, köztük sok gyerek. Több szemtanúk azt közölték, hogy mintha a bárka volt sok ideje, hogy elkerüljék ütő a kacsa csónakot.

Képek a show követően sürgősségi személyzet segíti az utasok biztonságát. Néhány utas vette a közeli kórházak kezelésére a sérülések.

A hajó egyike volt a 15 kacsa hajók működött Philadelphiában egy társaság hívott Ride a Ducks, amely tulajdonosa az atlantai központú cég Herschend Family Entertainment. Ride a Kacsák tulajdonosa és üzemeltetője, mintegy 90 hajó a Philadelphia, Atlanta, Baltimore, Memphis, Tennessee, és a Branson, Missouri.

Ha Ön vagy egy szeretett ember vett részt ebben a tragikus esemény, és további információt szeretne, kérjük lépjen kapcsolatba ügyvédi iroda a www.pbmattorneys.com.